Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Πατριωτικό πρόβλημα.



Οι  περισσότεροι από μας τούτη τη σαθρή  εποχή προβληματιζόμαστε  εντόνως, που το πάνε οι  θ…εσμοί και γιατί επιμένουν να θέτουν όρους τέτοιους, που για την Ελληνική  κοινωνία θεωρούνται  ανεπίτρεπτοι η κοινώς, χυδαίοι!

Προσπαθώντας λοιπόν να υπεισέλθουμε στο ακραίο σκεπτικό ψυχρών τεχνοκρατών- υπαλλήλων των δανειστών, ίσως μπορέσουμε να καταλάβουμε τη συλλογιστική, που καθορίζει της αποφάσεις τους και δεν είναι  άλλη παρ’ εκτός του κρατικού μας προϋπολογισμού η προς απλούστευση η πίτα από την οποία κάθε χρόνο, ευελπιστούμε κομμάτια της να μοιραζόμαστε, μια βασιλόπιτα που ανέρχεται, «ας θεωρήσουμε ως αληθινό το …. φανταστικό νούμερο» στα εκατόν πενήντα δις ευρώ.

Μέχρις εδώ, όλα καλά και ανθηρά από δω και πέρα ωστόσο, αρχίζουν τα δύσκολα καθώς, «επεκτείνοντας τη κατ’ αυτούς ορθή άποψη» συνοψίζουν τον εξάψαλμο, στα εξής  μελανά σημεία
Στη συνέχεια…Καταγράφεται το τι επικαλούνται οπότε σκεφτείτε, θα πρέπει να τους δώσουμε δίκιο η να τους επιρρίψουμε το άδικο?
ΔΝΤ-Θ…εσμοί προς τους Νέο Έλληνες…
Ανοιχτή επιστολή!

Αν εσείς …πατριώτες της πολιτικής επιδιώκεται να είστε τριακόσιοι εκ’ των οποίων καμιά πενηνταριά γίνονται υπουργοί,   υφυπουργοί κι’ όσοι από εσάς, δε εκλέγονται  ορίζονται ως διοικητές, διευθυντές η    παρατρεχάμενοι και παχυλά αμειβόμενοι   δημοσιοσχεσίτες η υπόλοιπη προς διανομή πίτα, δικαιολογημένα αφήνει στους  συμπατριώτες σας να μοιρασθούν από  πεντακόσια ευρώ το μήνα έκαστος άρα… Δικό τους πρόβλημα, που σας ανέχονται!

Αν εσείς… πατριώτες τραπεζίτες ανοίγεται μικρομάγαζα, για να λεηλατείτε καταθέσεις φτωχών ανθρώπων διατηρώντας ληστρικά επιτόκια, συμμετέχοντας στο πλιάτσικο, με σκοπό την υφαρπαγή των περιουσιακών τους στοιχείων δικαιολογημένα η πίτα επιτρέπει στους συμπατριώτες σας να μοιρασθούν, από τετρακόσια πενήντα ευρώ το μήνα έκαστος και δικό τους το πρόβλημα, που σας το επιτρέπουν!

Αν εσείς… πατριώτες περισπούδαστοι,  επιστήμονες αποφεύγεται εκ’ συστήματος να  εκδίδετε αποδείξεις κλέβοντας κράτος και  πελάτες θησαυρίζοντας, εύλογα η πίτα, που αισίως μικραίνει περισσότερο επιτρέπει στους  συμπατριώτες σας να δεχτούν από  τετρακόσια ευρώ το μήνα έκαστος και δικό τους το πρόβλημα, εφ’ όσον αποδέχονται να τους εξαπατάτε!

Αν εσείς… πατριώτες βαρύγδουποι,  κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες παρακρατείτε και εκ’ συστήματος αποφεύγεται να καταβάλετε το Φ.Π.Α. χρησιμοποιώντας τον ωστόσο ως άλλοθι, για  ν’ εκτοξεύεται τις τιμές των προϊόντων επανεπενδύοντας τα κέρδη σας σε σκάφη αναψυχής, με παρεμφερείς  δραστηριότητες πολυτελούς διαβίωσης  η πίτα, λιγοστεύει περισσότερο και οι συμπατριώτες σας, θα αρκεστούν στα  τριακόσια πενήντα ευρώ το μήνα έκαστος και βέβαια, δικό τους το πρόβλημα αν υποστηρίζουν προϊόντα - υπηρεσίες σας!

Αν εσείς πατριώτες πνευματικοί ταγοί,   προσδοκάτε διαμέσου κομματικής  υποστήριξης να εξελιχθείτε ανταποδίδοντας, δια της σιωπής, στα κακώς κείμενα, πάψτε να αποποιείστε τις ευθύνες, για τη πίτα που εξακολουθεί να μικραίνει και οι συμπατριώτες σας, θα πρέπει ν’ αρκεστούν στα τριακόσια ευρώ το μήνα έκαστος και δικό τους το πρόβλημα, που σας ανακηρύττουν, σε ινδάλματα!

Αν εσείς …πατριώτες κρατικοί υπάλληλοι  δια της ακαμψίας η ευθυνοφοβίας απομυζείτε τους συνανθρώπου σας, επιδιώκοντας, «για ανεπαρκείς υπηρεσίες» παραφουσκωμένο φακελάκι τότε, καθώς η εγκληματική ομερτά του συστήματος ενισχύετε η πίτα, μικραίνει πιότερο και οι συμπατριώτες σας, θα πρέπει ν’ αρκεστούν, στα διακόσια πενήντα ευρώ το μήνα έκαστος και δικό τους το πρόβλημα όταν, σας παραχωρούν τέτοια δικαιώματα!


Όσο, για σας τους απλοϊκούς και εύπιστους πατριώτες!
Αν δια της χαλαρής αποδοχής επιμένετε, σε μια διαχρονική κατάσταση διαφθοράς, κακοδιαχείρισης, σπατάλης και ατιμωρησίας για όλους εκείνους που επιλέγεται να σας διοικούν επικροτώντας το ίδιο μοτίβο  απαξιωτικών συμπεριφορών δικαιολογημένα η πίτα, θα μικραίνει διαρκώς και θα πρέπει ν’ αρκεστείτε, στα διακόσια ευρώ το μήνα έκαστος και δικό σας το πρόβλημα, όσο μοιρολατρικά εξακολουθείτε να αποδέχεστε τη κακομοιριά σας!

Κι’ ο κατάλογος διαπιστώσεων των δανειστών, δεν εξαντλείται μόνο σ’ αυτά καθώς διαμηνύουν, προειδοποιώντας…

Εμείς ως θ…εσμοί, για να μην έχουμε …ηθικό πρόβλημα και δίκαια μας αποκαλείται   καταχραστές και τοκογλύφους ίσως, κάτι σκεφτούμε, για το δυσβάσταχτο χρέος μπας και τα φέρετε βόλτα, με μια προϋπόθεση:
Από την εναπομένουσα ελάχιστη πίτα, θα παρακρατούμε, «μέχρι το τρέχα γύρευε των επόμενων γενεών» δέκα δις το χρόνο, για την απόσβεση του δανείου σας!
Αν αυτό το θεωρείται πρόβλημα τα παράπονα σας πρέπει ν’ απευθύνετε προσωπικά κι’ όχι δια αλληλογραφίας, «ώστε το σάλιο σας να μη πηγαίνει, σε γραμματόσημα αλλά.. να πιάνει τόπο» στους υπερήφανους …υπερπατριώτες σας, για τους οποίους ευκρινώς προαναφερθήκαμε και επί πλέον, στη  πλειάδα των άλλων συντεχνιών τις οποίες άριστα γνωρίζεται και έλλειψη επαρκούς χώρου, δε συμπεριλάβαμε!

Υποσημείωση: 
Για τους επιτήδειους, που σας κλείνουν το μάτι προπαγανδίζοντας. για την δήθεν αναίρεση των δημοκρατικών, «δια μέσω του ενοικιοστασίου» δικαιωμάτων αντιλέγουμε, με κάτωθι, στα όσα εκ’ του πονηρού, σας αποκρύπτουν…

Οι …πτωχευμένες Δημοκρατίες, δεν αναιρούνται, εκχωρώντας χρεοκοπημένα, κυριαρχικά τους δικαιώματα καταλύονται, δια ενός εξεγερμένου λαού που αν μετατραπεί σε όχλο …Εκεί, είναι το πρόβλημα!

Εκ’ μέρους των δανειστών φιλικά… ΔΝΤ-Θ…εσμοί!

Αρτέμης Αξαρλής
Βόλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου